Burse sociale și medicale

Depunerea dosarelor pentru burse sociale și medicale pentru semestrul al II-lea.

Start

March 7, 2017 - 12:00 am

End

March 16, 2017 - 12:00 am

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Dosarele pentru obţinerea unei burse sociale și medicale se depun la secretariatul Facultăţii de Litere şi Arte (sala 27), în perioada 6-17 martie 2017, între orele 13 oo – 15 oo (luni-vineri).

Regulamentul privind acordarea burselor poate fi consultat pe site-ul ULBS.

CLASAMENTUL DE ACORDARE A BURSELOR PENTRU SEMESTRUL AL II-LEA, ANUL UNIV. 2016-2017 SE VA REALIZA ÎN URMA REZULTATELOR OBŢINUTE LA SFÂRŞITUL SESIUNII DE EXAMENE (RESTANŢELE NU SUNT LUATE ÎN CALCUL)


 

ACTE NECESARE PENTRU OBŢINEREA BURSEI SOCIALE:

 1. Copii după certificatele de naştere şi cărţilor de identitate ale membrilor familiei/copii după certificatele de deces ale părinţilor decedaţi;
 2. Adeverinţe de şcolarizare (pentru fraţii care sunt studenţi sau elevi);
 3. Adeverinţe de venit (de la locurile de muncă ale părinţilor care lucrează)/cupoane de pensii (pentru părinţii pensionaţi)/ cupoane de pensie alimentară (pentru părinţii divorţaţi)/cupoane de pensie de urmaş (pentru părinţii decedaţi) – pentru lunile noiembrie 2016, decembrie 2016 și ianuarie 2017.
 4. Declaraţie notarială a părinţilor privind lipsa oricărui venit (dacă este cazul).
 5. Adeverinţe fiscale eliberate de administraţia financiară de domiciliu, pentru toţi membrii majori ai familiei (inclusiv pentru studentul care solicită bursa socială!);
 6. Adeverinţă de la Primăria de domiciliu privind veniturile nete obţinute din activităţi de exploatare a proprietăţilor deţinute de student şi de familie: terenuri agricole, păduri, chirii, etc.
 7. Declaraţie pe proprie răspundere, dată de solicitant în faţa secretarului-şef al Facultăţii, că familia are/nu are alte surse de venit impozabil şi că familia deţine/ nu deţine terenuri agricole. (Atenţie! Declaraţia nu se dă în faţa notarului, dar studentul solicitant trebuie să se prezinte personal cu dosarul de bursă; modelul declaraţiei se ridică de la secretariat)
 8. Declaraţie de venit (care se ridică tot de la secretariat).

 

Note:

 1. Venitul minim net pe membru de familie este de 925 lei/lună.
 2. Se iau în calcul veniturile pentru lunile noiembrie 2016, decembrie 2016 și ianuarie 2017. (Adeverinţele de venit/cupoanele de pensii trebuie să fie pentru lunile noiembrie 2016, decembrie 2016 și ianuarie 2017).
 3. Adeverinţele fiscale de la administraţia fiscală de domiciliu au valabilitate doar trei luni.
 4. Condiţia obligatorie pentru studenţii care solicită bursă socială este să fie integralişti!
 5. În semestrul al II-lea, BURSELE SE REVIZUIESC. Nu se revizuiesc bursele sociale pentru orfanii de ambii părinţi şi bursele medicale, cu condiţia ca studenţii aflaţi în aceste situaţii să fie integralişti.
 6. Dosarele de bursă socială se preiau doar dacă sunt complete.

 

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

MORE DETAIL

Contact

Adresa: Bd-ul. Victoriei,
nr. 5-7, Sibiu, 550024, România
Tel: +40-(269) 21.55.56
Fax: +40-(269) 21.27.07
E-mail: litere@ulbsibiu.ro
Web: http://litere.ulbsibiu.ro

TOP