Detalii admitere 22-25 septembrie

Departamentul de Artă Teatrală

Start

September 22, 2021

End

September 25, 2021

O nouă șansă pentru tinerii pasionați de teatru să fie studenții minunatei actrițe și profesoare Ofelia Popii!

 

În 22-23 septembrie 2021 la Departamentul de Artă Teatrală din cadrul Facultății de Litere și Arte, au loc înscrieri pentru clasa de actorie a Ofeliei Popii, în 24 septembrie – probe de aptitudini, iar în 25 septembrie– rezultate și confirmarea locurilor.

Înscrierea la concursul de admitere se face online prin intermediul aplicației informatice Admitere online, de către candidat, de pe orice dispozitiv de tip calculator desktop, laptop, tabletă, telefon mobil cu acces la rețeaua de internet, urmând precizările reglementate de aplicația informatică Admitere online.

Înscrierea online se poate face fie de la domiciliul candidatului sau din alte locații similare, fie din spațiile special amenajate în cadrul ULBS. Informațiile privind adresele și intervalul orar de funcționare a acestor spații puse la dispoziția candidaților de către ULBS pe perioada înscrierilor vor fi publicate pe site-ul ULBS și pe site-urile facultăților.

Detalii și înscrieri: https://admitere.ulbsibiu.ro 

Ofelia Popii și echipa sa transmit câteva mici secrete pentru a înlesni succesul viitorilor candidați:
-la prima probă, pe lângă ce este prevăzut în programa de admitere (probă la care candidatul are libertatea de a prezenta un program personal din repertoriul ales), comisia va verifica cunoștințele muzicale și ritmice, precum și o improvizație pe text;
-la a doua probă, pe lângă ce este prevăzut în programa de admitere (texte din repertoriul candidatului la cererea comisiei), comisia va solicita candidatului o improvizație pe text și o improvizație cu un obiect.

 

Contact

Adresa:
Bulevardul Victoriei nr. 5-7
550024 Sibiu
România

Tel: +40-(269) 21.55.56
Fax: +40-(269) 21.27.07
E-mail: litere@ulbsibiu.ro
Web: http://litere.ulbsibiu.ro

Anunț

În cadrul facultății noastre, programul cu publicul se desfășoară doar în intervalul orar 13-15.

În afara acestui interval orar, ne puteți contacta pe e-mail și la telefon, conform programului uzual de lucru, 8-16.

TOP